Salon za masažu Hela
MENU
O nama
Kontakt
Kiropraktika
Osteopatija
Masaža
Limfna drenaža
Akupunktura
Fitoterapija - ljekovito bilje
Ljekoviti biljni preparati
Biljna kozmetika
Depresija
Zanimljivosti
 RSS - Favorites

Telefon za informacije: 051/691-023 Mobitel: 091/511-44-58


Masaža, limfna drenaža, akupunktura, kiropraktika, osteopatija, fitoterapija, biljni preparati, biljna kozmetika.
Fitoterapija - ljekovito biljeHPV i "fitoterapija" (ljekovito bilje)
Humani papiloma virusi (HPV) skupina je virusa široko rasprostranjenih u populaciji koji, ovisno o tipu, uzrokuju nastanak dobroćudnih i zloćudnih promjena kože i sluznica. Do danas je otkriveno više od 100 tipova HPV-a, a povezani su sa spektrom bolesti, od običnih bradavica do malignog karcinoma genitalnog trakta. Stručno primjenjena "fitoterapija" , "Liječenje "ljekovitim biljem" (od strane doktora medicine ili farmaceuta) može ženama olakšati borbu protiv te bolesti.

Fitoterapija - ljekovito biljePrimum non nocere! "Ljekovito bilje" (Fitoterapija)
Fitoterapija, liječenje "ljekovitim biljem" i biljnim pripravcima je pravi izazov. Priroda se pobrinula da nam na dohvat ruke pruži biljnu ljekarnu, tako raznovrsnu i mirisnu, oku ugodnu. Izraditi jedan fitoterapeutski preparat - ljekovito bilje, uskladiti prave omjere djelatnih supstanci je umjetnost liječništva, ali s ljekovitim biljem oprez! Ljekovito bilje jedno lijeći, drugom šteti. Zato je bitno "Primum non nocere", ili prevedeno, nemoj naštetiti!

Fitoterapija - ljekovito biljeGospina trava protiv depresije (ljekovito bilje)
Glavni ljekoviti sastojak je hipericin i njemu slične tvari, flavonoidi, procijanidin, gorke tvari. Djeluje antidepresivno, uljni pripravci posjeduju adstringentni i protuupalni učinak. Daje se kod depresivnih raspoloženja, kod opeklina prvog stupnja ili sunčanih opeklina. Primjenjuje se kod HPV-a, a najnovija istraživanja dokazala su da je djelotvorna čak kod HIV-a.Prirodni je virostatik - sprečava razvijanje virusa.

Fitoterapija - ljekovito biljeLiječenje "ljekovitim biljem", "fitoterapija"
"Fitoterapija" je liječenje "ljekovitim biljem". Nema prirodnijeg načinja liječenja od liječenja ljekovitim biljnim preparatima. Kriva je predpostavka da biljni preparati ne mogu naštetiti!! Biljni preparati, kao i kemijski lijekovi mogu i naštetiti, te izazvati interakciju s nekim drugim tvarima. Zato je važno da biljne preparate ne kupujete od inih travara! Obratite nam se, jer mi liječenju ljekovitim biljem pristupamo ozbiljno, na temelju znanstvenih spoznaja. Preparate šaljemo i pouzećem.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Akupunkturom, kiropraktikom, biljnim preparatima riješite svoje probleme! Najniže cijene u Rijeci i okolici!