Salon za masažu Hela
MENU
O nama
Kontakt
Kiropraktika
Osteopatija
Masaža
Limfna drenaža
Akupunktura
Fitoterapija - ljekovito bilje
Ljekoviti biljni preparati
Biljna kozmetika
Depresija
Zanimljivosti
 RSS - Favorites

Telefon za informacije: 051/691-023 Mobitel: 091/511-44-58


Masaža, limfna drenaža, akupunktura, kiropraktika, osteopatija, fitoterapija, biljni preparati, biljna kozmetika.
Fitoterapija - ljekovito biljeHPV i "fitoterapija" (ljekovito bilje)
Humani papiloma virusi (HPV) skupina je virusa široko rasprostranjenih u populaciji koji, ovisno o tipu, uzrokuju nastanak dobroćudnih i zloćudnih promjena kože i sluznica. Do danas je otkriveno više od 100 tipova HPV-a, a povezani su sa spektrom bolesti, od običnih bradavica do malignog karcinoma genitalnog trakta. Stručno primjenjena "fitoterapija" , "Liječenje "ljekovitim biljem" (od strane doktora medicine ili farmaceuta) može ženama olakšati borbu protiv te bolesti.

Fitoterapija - ljekovito biljePrimum non nocere! "Ljekovito bilje" (Fitoterapija)
Fitoterapija, liječenje "ljekovitim biljem" i biljnim pripravcima je pravi izazov. Priroda se pobrinula da nam na dohvat ruke pruži biljnu ljekarnu, tako raznovrsnu i mirisnu, oku ugodnu. Izraditi jedan fitoterapeutski preparat - ljekovito bilje, uskladiti prave omjere djelatnih supstanci je umjetnost liječništva, ali s ljekovitim biljem oprez! Ljekovito bilje jedno lijeći, drugom šteti. Zato je bitno "Primum non nocere", ili prevedeno, nemoj naštetiti!

Fitoterapija - ljekovito biljeGospina trava protiv depresije (ljekovito bilje)
Glavni ljekoviti sastojak je hipericin i njemu slične tvari, flavonoidi, procijanidin, gorke tvari. Djeluje antidepresivno, uljni pripravci posjeduju adstringentni i protuupalni učinak. Daje se kod depresivnih raspoloženja, kod opeklina prvog stupnja ili sunčanih opeklina. Primjenjuje se kod HPV-a, a najnovija istraživanja dokazala su da je djelotvorna čak kod HIV-a.Prirodni je virostatik - sprečava razvijanje virusa.

Fitoterapija - ljekovito biljeLiječenje
"Fitoterapija" je liječenje "ljekovitim biljem". Nema prirodnijeg načinja liječenja od liječenja ljekovitim biljnim preparatima. Kriva je predpostavka da biljni preparati ne mogu naštetiti!! Biljni preparati, kao i kemijski lijekovi mogu i naštetiti, te izazvati interakciju s nekim drugim tvarima. Zato je važno da biljne preparate ne kupujete od inih travara! Obratite nam se, jer mi liječenju ljekovitim biljem pristupamo ozbiljno, na temelju znanstvenih spoznaja. Preparate šaljemo i pouzećem.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Akupunkturom, kiropraktikom, biljnim preparatima riješite svoje probleme! Najniže cijene u Rijeci i okolici!